27. kesäkuuta 2013

Kissanpentuja!

Eilen illalla kun alkoi mun kahden päivän "viikonloppu" niin lähdin poikaystäväni perheen luo Mäntyharjulle jonne oli juuri kotiutunut kaksi pientä harmaata kisutyttöä. Ei minulla ollut oikeastaan mitään kummempaa syytä mennä Mäntyharjuun, muttakun seuraavat vapaat ovat ensiviikon tiistai ja sunnuntai niin ajattelin mennä kuvailemaan ja katselemaan pentuja nyt kun ne olivat vielä ihan minejä :)

Joten, seuraavaksi kisuvauva kuvia!




















 

4 kommenttia:

  1. Aws, ihania söpöliinejä :D Ei voi mitään, ei noiden söpöydestä pääse yli eikä ympäri..

    VastaaPoista
  2. Hei millä kameralla kuvaat? :) Pokkarilla vai järjestelmällä? Jos kuvaat järjestelmäkameralla niin mitä objektiiveja käytät? Kiinnostaa kun meille tulee fretti ja olen sopivasti hankkimassa uutta kameraa niin eihän olisi järkeä ostaa sellaista jolla tulisi huonoa jälkeä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Ano! Mie kuvaan vähän millon milläkin. Riippuen siitä mitä on saatavilla. Tällä hetkellä on kuitenkin ollut käytössä siskoni Sony järjestelmäkamera. Merkkiä en muista mutta se on joku 4-6v vanha :D mutta hyvin toimii! Itse himoitsen omaa Canonin järjestelmäkameraa, ja pitkiä putkia luontokuvaamiseen.

      Periaatteessa digikamerakin kelpaa kunhan se ottaa nopeasti kuvan. Näädät kun ovat välillä hyvin haastavia kuvata :) Suosittelen kuitenkin hyvää järjestelmä kameraa, se kestää hyvin ja on "luotettava" :)

      Mistäs sulle on fretti tulossa? :)

      Poista